Op de website Reuma Actief de Peel

Lid Worden

De vereniging ReumaActief de Peel is een patiëntenvereniging voor mensen met reumatoïde artritis en/of andere reumatische aandoeningen en hun eventuele partners. Het is een actieve vereniging die de nadruk legt op wat mensen kunnen en waar ze plezier in hebben.

Natuurlijk wordt hier uitgebreide informatie aangeboden over de medische aspecten van reuma, maar ook over bewegen, lezingen en leuke activiteiten. Via onze besloten Facebookgroep is contact met lotgenoten mogelijk.

• 35-jarig jubileum!!

Dit jaar vieren we ons 35-jarig jubileum!! Lees hier meer.
    Kom naar de Jubileumdag op 26 mei a.s.! Lees hier meer!

• ‘BEWEGEN IN WARM WATER’ IN HELMOND

Ja,.. Eindelijk is het zover!. Per 1 oktober a.s. gaan we met een nieuwe hydrogroep starten bij de;” Laco” te Helmond. Interesse? Meer informatie leest u hier .

• Reuma Inn.

“Lotgenoten”, wilt u ze ook zo graag ontmoeten.
    In oktober gaan we van start met Reuma Inn. Meer informatie over Reuma Inn leest u hier .

• Inschrijving voor busreis op 12 september:

De leden die zich aangemeld hebben voor de busreis op 12 september hebben medio augustus een deelname-bevestiging per post ontvangen. Mocht u deze desondanks niet ontvangen hebben dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met het secretariaat op het bekende telefoonnummer 06 485 71220

• Wereldreumadag 12 oktober:

Ook dit jaar zal onze vereniging weer actief zijn op WERELDREUMADAG om informatie te geven over verschillende vormen van reuma en de beweegmogelijkheden die wij aan onze leden aan kunnen bieden. Er is op deze dag een informatiestand aanwezig in de hal van het Elkerliek ziekenhuis, zowel in Helmond als ook op de locatie Deurne. Wij worden hierbij ondersteund door de poli reumatologie van het ziekenhuis. Het Regionaal Reumacentrum (in het Maxima Ziekenhuis in Eindhoven) organiseert op 12 oktober een patiënten-masterclass. Meer hierover kunt u hier op de website van het RRC lezen :

• Astrid vd Ven stelt zich voor.

Astrid vd Ven stelt zich hier voor als de nieuwe bewegingscoördinator.

• Vacature PR medewerker

Het bestuur is op zoek naar een nieuwe PR medewerker. Ben je geinterseerd, kijk dan hier .

• WIST U DAT VEEL ZORGVERZEKERINGEN HYDROTHERAPIE VERGOEDEN?

Neemt u deel aan een van onze beweegroepen : ‘bewegen in warm water’ of bent u voornemens dit te gaan doen ?
    Vraag dan even bij uw zorgverzekering na, want er is een goede kans dat dit ook door uw verzekering wordt vergoed ....
    De penningmeester van onze vereniging kan u een nota sturen die u dan bij uw verzekering kunt declareren…. U kunt ook kijken op: https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/hydrotherapie
    Wilt u meer informatie over onze hydrotherapie-groepen, kijk dan hier!

Aankomende evenementen

• 4 Seizoenwandelingen in 2018

Lees hier meer over de wandelingen van 2018 .
    Eerst volgende wandeling 18 september: " Loslaten "
    Lees hier alles over deze wandeling.

• BUSREIS -12 september 2018.

Op woensdag 12 september is weer onze jaarlijkse busreis. Lees hier hoe je je kan aanmelden.