HET IS ZO VER….
….WE STARTEN DE EERSTE GROEP
‘BEWEGEN IN WARM WATER’ IN HELMOND !

Op wens van veel leden (en aspirant leden) kunnen wij u meedelen dat wij per 1 oktober a.s. gaan starten met een nieuwe groep ‘bewegen-in-warm-water’. De lessen vinden plaats in het zwembad van sportcentrum LACO (de Wissen) Keizerin Marialaan te Helmond op Woensdagmiddag van 13.00 tot 13.45 uur.
> Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en de watertemperatuur is 32 Graden C.
Hebt u belangstelling om in deze groep mee gezond te bewegen? Kom dan op woensdagmiddag 26 september om 13.00 u voor een gratis proefles naar het zwembad.
De lessen kosten € 42,25 per kwartaal*
*(dit is slechts € 3,25 per les)

Voor deelname dient men wel lid te zijn/worden van onze vereniging. (lidmaatschap kost € 22,50/jr)
Voor meer informatie bel 06 48571220 of mail naar info@verenigingreumaactiefdepeel.nl of bewgingsco@verenigingreumaactiefdepeel.nl.