Start in Helmond van een Reuma Inn

Reuma Inn Helmond?
Ja u leest het goed, Reuma Actief de Peel gaat in Helmond starten met een Reuma Inn.
Reuma Inn met dubbel n in de betekenis van het Engelse woord herberg. We willen namelijk een herberg zijn , waar het goed toeven is.
Eenmaal per maand belichten we een reuma onderwerp, waarvoor we een deskundige gastspreker uitnodigen.

Wanneer:
Elke eerste dinsdag van de maand, op een middag of avond. We willen ook graag de mensen bereiken die nog werken en alleen op de avond kunnen. Daarom hebben we gekozen om de lezingen wisselend in de middag als de avond aan te bieden.

Waar:
In wijkhuis de Fonkel, Prins Karelstraat te Helmond.

Voor wie:
voor leden, niet leden en belangstellenden

Wat kost het:
Niets en er is gratis een kopje koffie of thee.

Eerstvolgende data en onderwerpen:

Datum: 8 januari 20.00 uur
Waar: wijkhuis de Fonkel
Onderwerp: 'vermoeidheid en vitaliteit’
Spreker: Rick van Tilburg; fysiotherapeut van Fysiotherapie Fysiofitness Leonardus te Helmond.

Data en onderwerpen van het eerste kwartaal 2019 vindt u in het komende decembernummer van het Kontakt.
We hopen u te mogen ontmoeten.

Reuma Actief de Peel.