Het bestuur van de Vereniging Reuma Actief de Peel sluit het jaar 2018 met een dankbaar gevoel af.
De vereniging bestond 35 jaar en dat mocht gevierd worden!
Om dit tot een succes te volbrengen, lag het latje soms wel wat hoog voor alle vrijwilligers, bestuursleden, professionals en ondernemers.
Mede dankzij u, kunnen we terugblikken op een bijzonder geslaagd jaar met onder andere een inloop-symposium en een geweldige feestavond met Michiel Malschaert.
We hebben allemaal het beste uit ons zelf gehaald.
Tevens hebben we de eerste stappen gezet naar nieuwe activiteiten en aandachtspunten voor mensen met reuma. Denk bijvoorbeeld aan Reuma Inn en de de belangen en behoeftes voor de de jongere reumapati├źnten en wat hun zoal bezighoudt.
In 2019 bouwen we door op deze ontwikkelingen en de basis die hiervoor het afgelopen jaar, gelegd is.

De Vereniging Reuma Actief de Peel; actief en voortdurend in beweging wilt u bedanken en vragen om mee te blijven bewegen in 2019!

┬ę Copyright 2018 vereniging reumaactief de peel.