Filmster gevraagd!

Via Reuma Zorg Nederland doen wij als vereniging mee met het project Sparkel.
Dit is een project waarbij jongeren vanuit RZN een training aangeboden krijgen en daarbij de opdracht om een film/documentaire te maken voor een patiëntenvereniging. Wij hebben een enthousiaste groep jongeren gekoppeld gekregen die de volgende vraag hebben om de documentaire te maken:

Heb jij te horen gekregen dat je reuma hebt en durf jij jouw verhaal te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Voor Project Sparkel gaan wij een documentaire maken over een persoon (liefst een jongere) met reuma die bezig is met het leren omgaan en het accepteren van reuma.
Met een jongere bedoelen we mensen tot +/- 50 jaar. Maar ben je ouder, en heb je interesse, schroom dan niet om te reageren!
Wij willen jou graag volgen. De opnames zullen in het weekend zijn en op locaties die horen bij jouw situatie (bijv in het ziekenhuis, sporten, werk...). Je moet dus wel bereid zijn om door ons een tijdje met de camera gevolgd te worden en open durven zijn.

Ter info:
De documentaire willen wij als verenging graag gebruiken bij activiteiten/evenementen en mogelijk op de website.
Voor meer informatie over het project Sparkel zie: www.reumazorgnederland.nl en dan bij project Sparkel.

Voor aanmeldingen en meer info om deel te nemen neem dan contact op met Bea Schepers.
Jongerencoordinator@verenigingreumaactiefdepeel.nl
Ivm het project graag voor 10 augustus je reactie!
Super dat je meedoet!