35 jaar ReumaActief de Peel

2018 is een bijzonder jaar voor de vereniging: we bestaan 35 jaar! Dit willen we graag vieren met al onze leden en soms ook niet-leden, reden genoeg om een aantal unieke activiteiten te organiseren.

Bewegen heeft in onze vereniging altijd al speciale aandacht gehad. Niet zomaar bewegen, maar gepast bewegen, waar juist mensen met reuma baat bij hebben. We proberen steeds nieuwe vormen uit en volgen de ontwikkelingen op dit gebied op de voet.
Het was een geweldige dag.!! We mochten ruim 150 bezoekers verwelkomen waardoor we kunnen terugkijken op een héél geslaagd symposium.

Het bestuur wil iedereen die meegewerkt heeft aan de organisatie van het inloop-symposium bedanken voor hun ingezet. Uiteraard de sprekers op deze dag, maar zeker ook de dames van de poli reumatologie, de standhouders, de vrijwilligers van ‘de Fonkel’ …. Etc.

Kortom : iedereen die meegewerkt heeft aan deze dag BEDANKT!