FunDance!!

Wie eens wat anders wil dan de bekende beweeggroepen, kan nu zijn/haar hart ophalen! In oktober 2017 zijn we gestart met FunDance bij Ballet- en Dansstudio Loes in Deurne!
De lessen zijn gericht op het plezier in bewegen, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met ieders mogelijkheden. Allerlei dansstijlen komen aan bod, zoals bijvoorbeeld jazzdance, moderne dans, Afrikaanse dans en wie weet ook wel buikdansen.
Docente Loes Verschuren-Imker is van alle markten thuis. Lees hieronder meer over Loes.
Loes heeft deelgenomen aan de cursus; “Hoe om te gaan met reumapatiënten en is zich ervan bewust dat bewegen voor reumapatiënten maatwerk, oftewel “gepast bewegen” is.
De lessen worden het gehele jaar door gegeven, met uitzondering van feestdagen en eventueel twee stopweken in de zomervakantie.

Behalve het plezier en de gezelligheid biedt dansen nog vele voordelen. Het versterkt je balans en je kracht, verhoogt je flexibiliteit, verbetert je conditie en je houding, vermindert RSI, osteoporose en gewrichtspijnen en geeft je meer energie. Kortom: genoeg redenen om mee te doen! Uitproberen mag, de eerste les is altijd een gratis proefles.

Lestijd:
Woensdagavond 19.00 – 19.45 u

Kosten:
€ 43,55 per kwartaal.

Locatie:
Ballet – en Dansstudio Loes
Stijn Streuvelslaan 50A
5751 XZ Deurne

Meld je aan via het secretariaat: info@verenigingreumaactiefdepeel.nl

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Hoi allemaal,

Graag wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Loes Verschuren-Imker en ik zal vanaf oktober 2017 de danslessen gaan verzorgen.

Ik dans al vanaf mijn 4e jaar, het is mijn grote passie. Ik volgde de Royal Academy of Dance-gradesopleiding vanaf pre-primary tot en met grade 8. Daarna heb ik de beroepsgraden intermediate foundation tot en met advanced 1 behaald. Na mijn opleiding 'Certificate in Ballet Teaching Studies' heb ik Ballet- en Dansstudio Loes opgericht. Op deze manier kan ik mijn passie voor dans delen met mijn leerlingen, jong en oud.

Naast mijn opleiding tot dansdocent heb ik ook twee cursussen afgerond tot yogainstructrice (power- en vinyassa yoga) en twee opleidingen MBO en HBO als docent voor basis- en middelbaar onderwijs. Hierdoor heb ik ervaring met lesgeven in alle leeftijden, het pedagogische aspect van lesgeven en klassenmanagement.

De dansschool is een school waar kwaliteit en plezier voorop staan. De dansschool beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand, barres in verschillende hoogtes en muziekapparatuur. Er is gelegenheid om na de les even samen te zitten en te genieten van een kopje koffie of thee. Ook is er een ruimte om je om te kleden.

De lessen zullen bestaan uit verschillende dansstijlen. Er zullen dansstijlen worden gecombineerd in verschillende dansen, maar er zullen ook oefeningen worden gedaan uit verschillende stijlen. Zo kan het zijn dat er eerst een warming-up bestaande uit moderne dans wordt gedaan, om vervolgens moderne en Afrikaanse dans te combineren. Andere dansstijlen zijn bijvoorbeeld jazz en klassiek en ga zo maar door. De nadruk zal gelegd worden op lekker bewegen in je eigen tempo, waarbij het dansgevoel voorop staat.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in de dansschool, zodat we er een leuke en energieke les van kunnen maken. Ik heb er in ieder geval veel zin in!