Vacature PR medewerker

Helaas heeft ons bestuurslid Marianne van Rooden te kennen gegeven haar werkzaamheden voor de vereniging wegens privé omstandigheden per 1 juli a.s. te gaan beëindigen. Dit vinden wij erg jammer, maar respecteren uiteraard haar beslissing.

Marianne is tevens onze pr-medewerker. De taken hiervan bestaan o.a. uit contacten onderhouden met de media (dag- en streekbladen), het coördineren en bijhouden van digitale nieuwsbronnen (website en facebook) en het verzorgen van ons info-materiaal.

Tevens zorgt Marianne voor het notuleren van de bestuursvergaderingen en de jaarlijkse ledenvergadering in maart.

Wij gaan uiteraard spoedig op zoek naar vervanging voor Marianne !De taken van PR zijn echter niet persé verbonden aan het bestuurslid zijn.

Hebt u wel raakvlakken met bovengenoemde werkzaamheden of u weet iemand in uw directe familie, vriendenkring of op uw werk?

Laat het ons weten op telefoonnummer 0648571220 of op ons bekende email adres: info@verenigingreumaactiefdepeel.nl

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook een van onze bestuursleden benaderen. Zie hier de contactgegevens.